Masáž snov


Radi by ste išli na nejakú masáž, len na výber máte toľko druhov, že neviete, ktorá by bola tou správnou pre vás? Tantricka masaz je prvou a jasnou voľbou. Ak ste ešte na takej neboli, určite by ste mali. Ja som mala pár príjemných zážitkov, keď som išla na tantrickú masáž. Masáž začínala úplne klasicky ako hociktorá iná masáž. Avšak neskôr som bola veľmi prekvapená a očarená, čo sa za tantrickou masážou naozaj odohráva. Je to súbor myšlienok, ktoré som začala vnímať inými očami. Všetko vôkol mňa ma veľmi očarovalo a až potom som pochopila ten pravý význam tantrickej masáže. Viete, čo je to?

pár

Tantrická masáž v sebe ukrýva čaro, ktoré si uvedomíte len počas nej. Dotyky budú pre vás niečím, čo sa vám rozhodne bude veľmi páčiť. Tieto dotyky však bude vykonávať krásny masér, ktorý použije aj rôzne oleje alebo mastičky. Tie dodávajú hladkosť a hebkosť pokožky. Hydratujú vaše telo a dotyky maséra sú kĺzavejšími. Tantrická masáž je vhodná aj pre páry. Vášmu partnerovi spravíte veľkú radosť, keď ho pozvete na to, aby s vami strávil vzrušujúce chvíle na tantrickej masáži. Je to pre vás niečo nové? Určite sa tantrickej masáži nebojte.

masáž

Ovládajte svoje pocity, ktoré budú neskôr vzrušujúce, že zabudnete aj na to, kde sa vlastne nachádzate. Tantra vám odhalí svoje spojenie s duchovnosťou. Nechajte sa viesť všetkým, čo sa na tantrickej masáži bude odohrávať. Len tak si ju dokonale užijete aj v páre s vašim partnerom. Takéto spestrenie si môžete dopriať počas nejakého popoludnia, kedy by ste si chceli aj oddýchnuť. Pri masáži je dôležitý aj odpočinok. Vezmite svojho partnera na jeho masáž snov, ktorú si môžete dopriať spoločne vo dvojici. Myslite aj na jeho potreby a urobte mu deň krajším. Len na to čaká, kým sa mu budete intímne a eroticky venovať. Muži majú radi, keď sa im naskytne možnosť sexuálneho opojenia so svojou partnerkou. Zrazu bude aj ten váš partner určite veľmi spokojný a nadšený z očakávanej masáže svojich snov.

0 komentářů: „Masáž snov“