Od lásky až k manželstvu


Máte niekoho skutočne rada? Uistite sa, že aj on to cíti rovnako. Ako k tomu dospejete? Musíte z neho cítiť lásku, ktorú vám dáva. Cítite ju? Láska sa prejavuje gestami. To, ako sa správa k vám je veľmi dôležité. Ak vás skutočne miluje, bude robiť všetko pre to, aby ste pri ňom zostala. Bude vás rozmaznávať a hýčkať, či aj kupovať rôzne darčeky. Práve kvety sú symbolom lásky. Obdarúva vás váš partner neustále kyticami z kvetov? Je to veľký prejav jeho úprimnej lásky a citov k vám. Nechajte sa rozmaznávať zakaždým, keď to váš partner uzná za vhodné. Sú to výnimočné chvíle, ktoré by ste mali tráviť čo najviac spolu. Ste neustále v kontakte? Aj keď nie ste fyzicky spolu, píšete si alebo absolvovávate dlhé telefonické rozhovory? Pri zamilovanosti je to úplne normálne. Tieto chvíle si vychutnajte dosýtosti. Určite sa raz skončia a vy vykročíte správnym smerom aj s partnerom vpred.

zamilovanosť

Zamilovanosť už u vás trvá zopár rokov a vy rozmýšľate, že by sa vám zišlo spoločné bývanie? To je ďalší krok, ktorý môžete navrhnúť svojmu partnerovi. Uvidíte, ako zareaguje. Určite bude veľmi šťastný, že ste práve spoločné bývanie navrhla vy. Spoločné bývanie s partnerom znamená to, že ho budete môcť dokonale spoznať. Je to prejav vašej veľkej lásky k nemu. Cítite sa zamilovane? Aj váš partner si to všimol a má rovnaké city k vám.

svadba

Ak sa neskutočne milujete, po spoločnom bývaní nastáva otázka svadba a riešenia potomstva. Chceli by ste mať so svojim partnerom detičky? Určite by ste mali dobre zvážiť túto skutočnosť, ktorá je veľmi podstatná vo vzťahu. Príchod detí môže byť niečím výnimočným. Problém môže byť, ak jeden z partnerov ešte nie je pripraveným. Rozhodli ste sa, že sa vezmete? Ten krásny okamih, ktorý bude vo vás pretrvávať do konca svojho života by ste mali dobre naplánovať. Výber svadobných šiat je veľmi dôležitou chvíľou pre každú jednu ženu.

0 komentářů: „Od lásky až k manželstvu“